Informatie zoeken/toevoegen

Hoe zoek ik informatie in de MVO gids?

Informatie zoeken gaat via zoektermen. Niet gevonden wat je zocht? Mail je vraag/de zoektermen die niets opleverden naar de redactie van de gids en wij komen in actie!

Hoe kan ik informatie aan de MVO gids toevoegen?

Heb je informatie die nog in de gids ontbreekt? Mail die informatie dan naar de redactie van de MVO gids en voeg daar de door jou gewenste zoektermen bij. De redactie gaat de inhoud toevoegen in een vorm die past bij de indeling van de gids. Zo nodig neemt de redactie hierover contact op met degen die de info heeft aangedragen.

Een eigen domein in de MVO gids?
Netwerken en organisaties kunnen een apart onderdeel in de MVO gids krijgen en invullen.Om zo’n apart onderdeel te gaan vullen worden aparte afspraken gemaakt met de gidsredactie.Als voorbeeld van zo’n apart onderdeel:

Het CE netwerk Beroepsonderwijs Noord Nederland heeft aangegeven dat er behoefte is aan een toegankelijk overzicht van gastdocenten en bedrijven in Noord Nederland, die studenten via een gastcollege, excursie of bedrijfsstage duurzaamheid vanuit de praktijk kunnen laten zien en ervaren. Ook hebben zij behoefte aan een overzicht van beschikbaar lesmateriaal en andere sites waar lesmateriaal beschikbaar wordt gesteld.

Samen starten we dan een project om dit te gaan realiseren.

Vragen?

Neem contact op met de redactie van de MVO gids!